Bursdaaag

12. april 2012

For en fin dag. Den ble rett og slett mye bedre enn jeg trodde. Når jeg kom på jobb sto det cupcakes til meg på kjøkkenet. Skjønneste Silje – min fadder og ei nydelig jente hadde bakt disse:

image

Jeg blei så glad. Blir helt rørt når jeg tenker på det :-) Så hadde vi ledermøte og mot slutten av møtet kom Siren ned og de sang bursdagssangen for meg. Kom opp og inn på avdelinga. Der hadde de hengt opp plakat om at jeg hadde bursdag, lagd krone, jeg fikk bursdagstegninger av ungene, vi hadde bursdagssamling og sist men ikke minst – eller minst.. Jeg måtte gå i bursdagstog gjennom hele bhg. Haha. Med krone og kappe og tromme under armen. Haha de er nå skjønne.

image

Så skjedde det litt av hvert forskjellig og når jeg hadde pause var det noen som sa jeg måtte se i kjøleskapet for der sto det en marsipankake til meg…

image

Ingen visste hvem som hadde kommet med den… Unntatt to av tidligvaktene og de kunne ikke si noen ting. Hm… Rykter går men jeg vet fortsatt ikke hvem som har kommet med den… Tusen takk hvis du leser dette :-)

Etter jobb bakte jeg for harde livet og gjestene kom etterhvert. Fikk mange fine gaver! Helene hadde til og med malt et nydelig bilde som passa fint på veggen!

image

Jeg er utrolig heldig som har en sånn nydelig jobb og mange gode venner. Takk for alle bursdagshilsninger og all oppmerksomhet. <3. Hah. 24 år. Fet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: