Tyrkia

30. april 2012

Dette er nesten blitt en dagbok for meg, men skrevet for kunne publisere det. Så her står det litt om hva vi gjorde i Tyrkia. Legger foreløpig bare ut bildene jeg har tatt med mobilen. Er ikke alt jeg har tatt bilde av, men. Andre bilder får komme etterhvert :-)

Dag 1:
Vært på Tyrkisk bad i 2 1/2 time (for 200,-). Nydelig! Ellers er det bilde av vårt 4-stjerners spa-hotell by night. Litt innpåslitne folk rundt forbi men vi har herved fått nye navn og har kjærester. Sånn i tilfelle.

image

image

Nydelige sitteplasser ute i gangen… Eh..

Dag 2:
Startet dagen med å legge oss ved bassenget for litt soling. Det er ganske greit varmt her altså. :-) deilig. 80/90-tallsmusikk på full guffe med høytaleren rett over oss. Vi nyter dette!

image

Kvelden i dag gikk med til avslapping på hotellrommet. Anbefaler idoform før man drar til Tyrkia. Feriemage er opplevd og veldig kjedelig greie å ha.

Dag 3, onsdag:
Vi ble hentet utenfor hotellet og kjørt til havna ca kl 10:00. Vi er på Lazy day cruice og hadde fått beskjed om å ta med solkrem med høy faktor og badetøy. Men her blåser det, regner og er litt i kaldeste laget. Vi får sett litt av hvert da, men håper på sol resten av uka nå!!!

image

image

På kvelden var det slangeshow og minidisko. Jeg kan dansen nå!

image

image

Dag 4, torsdag:
Lå og sola oss ved bassenget den tiden det var sol, dvs ikke så lenge.. Gikk til havna på ettermiddagen og tok litt bilder + spiste is på en restaurant i regnet. Tilbake igjen spiste vi middag og var på «tyrkisk natt» på hotellet. Skikkelig kulturelle i nærmiljøet ihvertfall. Fikk oss en grønn drink og. Vi var stuptrøtte litt tidlig og etter noen episoder friends sovna vi.

image

Dag 5, fredag:
Våkna til sol og blå himmel og tenkte det var en perfekt dag for stranda. Fikk oss tre timer på solsenga – hvorav halvparten med skyer som tak + et bad i middelhavet. Tok lunsjen på hotellet før vi gikk et stykke og tok bussen opp til borgen (som deler Alanya i to). Veldig fin tur – med guidenotatene til en norsk startour-mann. Og jammen meg kom sola der oppe og. Utsikt over hele byen og mere til. Gikk ned igjen og tok en svømmetur i bassenget og spiste selvfølgelig middag på hotellet.

image

image

image

image

På kvelden var det igjen klart for minidisko – vi er stamgjester sammen med en hel haug andre. Koselig det :-) Etterpå var det dans til div gamle hits – macarena, maria maria, jailhouse rock m.fl. Det var gøy. Vi avsluttet festlighetene med en drink eller to :-)

image

Håper og ber om sooool i morgen og søndag!!

Dag 6, lørdag:
Sol fram til ca kl. 12, så vi fikk slikka den et par timer. Frokost og lunsj før og etter det. Jeg gleder meg forresten til grovt brød og melk. Her går det i pommes frites og loff…

Vi tok manikyr og pedikyr (som absolutt ikke var som vi hadde tenkt – og begge var enig om at det ikke våt verdt de 200,-) uansett.. Hadde bestilt bord på en restaurant i byen, så blei henta og kjørt dit, gratis. Og spiste en nydelig middag i måneskinn :-)

image

image

image

Dag 7, søndag:
Vi benka oss ned på solsengene for å få med oss de siste solstrålene før vi vendte nesa mot Norge. Det klarte vi å få til. Deilig :-)

Besteforeldrene våre fra tyskland traff vi og selvfølgelig. Skjønne, skjønne mennesker. De kom forresten ned og sa hade til oss når vi dro og. <3

image

image

Vi rakk også en vasse-tur på stranda på ettermiddagen.

image

image

image

Også var det å si hade til Alanya for denne gang (fant ut at sist jeg var der for 10 år siden hadde jeg bodd på hotellet rett over gata..)

image

image

Søt mann.

Og ettrt en laaaaaaaang natt våken på bussen, flyet og gardermoen, tok vi første tog hjem. Jeg sovna og våkna på stoppet før drammen. Flaks.

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: