Påsken i Drammen

8. april 2012

Altså…

Jeg jobbet mandag og tirsdag i påskeuka og dro hjem tirsdag kveld. Onsdag formiddag dro jeg og to venninner til Blefjell for fjelltur til turistforeninghytta Eriksbu. Lida gikk foran med kart og kompass, mens jeg gikk bak for å være sikker på at vi fikk med hele gruppa… Ehm.

image

image

Det var strålende sol og ganske grei temperatur når vi gikk. Og vi gikk og gikk og gikk og gikk. Jeg spilte også litt munnspill. Koselig. Deg være ære var den letteste å improvisere. I det jeg spiller den tryner Hilde og glir nedover snøen. Det var skare og glatt men hu lo.

image

Midt oppå fjellet ringte til og med pappa helt fra cruise i uniten og sa de lå på beachen. Så sånn var det. Akkurat da var jeg sliten og varm og kjente meg veldig norsk og sprek!

image

image

Endelig kom vi fram og jeg var temmelig fornøyd. Vi var sultne og kalde så vi fyrte opp og hentet vann og fikk spist før vi gikk over til kortspilling og gitarspill og sang. Alt med stearinlys i alle former og fasonger som eneste lyskilde. :-)

Torsdag gikk vi ned igjen på bare halvannen time. En time mindre enn den andre veien. Dro til Lida og inntok god mat og drikke, spill og peis. Pleide oss selv. Fredag bar det hjem til Drammen.

image

                           * * *

Etter litt ordning hjemme dro jeg rett til min bror og fam på middag. Vi hadde ikke så mye mat hjemme og butikken var ikke oppe, så da passar det bra å leve på noen andre :-) Susanne, Terje og Jonah var også der. Vi grilla og spiste litt for mye dessert og sjokolade. Sov godt og lenge. Våkna av treåringen kl. 09:30. Helt greit :-) Påskeeggjakt og vårkos + kreativdag hos Susanne på lørdag.

image

image

                     D E I L I G !

Søndag dro jeg i kirken. Så på besøk til farmor. Så dro vi + Maren&Audun og fam på spiralen og grilla og koste oss. Pølser. Lakrisspisekonkurranse. Frisbee. Hvitveisplukking. M.m.

image

image

image

På kvelden fikk jeg besøk av Carolinn. Veldig koselig. Kvalitetstid. I morgen kommer mamma og pappa hjem. Det blir en fin avslutning på ferien og turen går «hjem» eller hjem til Kristiansand. Alltid like rart å dra tilbake… Men sånn er det. Har hatt en fin påske!

Drammen by ER nydelig, dere!

                       * * *

Og forresten – alt en påske inneholder av aktiviteter og sjokolade.. Husk hvorfor vi feirer den og da:

http://www.worshiphousemedia.com/mini-movies/23090/A-Very-Special-Sunday

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: