Søttendemai!

18. mai 2012

17. mai startet den 16. mai i barnehagen med skikkelig feiring! Alle barna (med mange publikummere) gikk i tog rundt barnehagen. Korps og sang hadde vi og (en sax og en kornett). Tilbake igjen fikk alle is også var det leker. Jeg sto for sekkeløpet. Når klokka nærma seg lunsj gikk vi inn og spiste pølser og drakk saft, og slik fortsatte det utover dagen. Koselig :-) Kom hjem fra jobb og etter en kjapp pakkings, kjørte jeg hjem til Drammen.

Så var det den ordentlige 17. mai. Jeg våkna ordentlig av at de skøyt fra kanonene på spiralen kl. 08:00. Så litt på tv fra forskjellige byer og etterhvert gikk vi ut for å se på barnetoget.

image

Halv elleve blei det sol:

image

og fire minutter etterpå blei det regn (fin paraply :-P)

image

image

Det regna gjennom hele barnetoget også ble det sol igjen heelt på slutten. Da gikk vi opp i leiligheten og spiste pølser og is!

image

Klokka to dro folket (bror m/fam). Vi tok en tur på kirkegården før mamma og pappa dro på hytta..

image

Jeg kjente på følelsen at det var kjedelig med dårlig  vær på en sånn dag og satt meg ned og så på Orps på tv.. Grilling med venner på kvelden. Det var veldig koselig. Bunaden var faktisk på fram til det, men måtte løsne litt på beltet når kakene sto på bordet… Hipp hipp!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: